Tuorlan tähtitieteellinen seura ry

Suomeksi: Kotisivu
In English: Home Page
Tapahtumakalenteri
Ilmoitustaulu
Hinnasto
Tiedettä Historiaa
Hallitus Säännöt
Jäsenten sivut
Vierailijakeskus
Linkkejä

Tämä sivu on viimeksi
päivitetty 4/6/2004


Valid HTML 4.01!

Valokuvanäyttely "Kaksi Tuorlaa" Tuorlan Majatalossa, kesäkuu 2004

Tuorlan tähtitieteellinen seura ry ja Varsinais-Suomen Maaseutuoppilaitos järjestävät kesäkuussa yhteisen valokuvanäyttelyn Tuorlan Majatalossa. Näyttelyn teema on 'Kaksi Tuorlaa'; observatorio ja maaseutuoppilaitos.

Näyttelyssä esillä olevat valokuvat ovat pääosin Tuorlan observatorion ja Varsinais-Suomen Maaseutuoppilaitoksen henkilökunnan ottamia. Tarjoamme kuvista kiinnostuneille mahdollisuuden ostaa niistä kopioita korkeatasoisina värilasertulosteina puolikiiltävälle kartongille (kuten näyttelyssä olevat kuvat ovat).

Kuvia voi ostaa joko sellaisenaan eli A4-koossa valkoisilla reunuksilla tai pienempinä niinsanotussa kymppikuvakoossa. Kuvat voi myös ostaa joko näyttelyssä esillä olevalla tekstillä varustettuna tai ilman tekstiä. Kuvien hinnat löytyvät hinnastostamme.

Tilausohjeet:
Kuvia voi tilata täyttämällä tilauskaavake ja lähettämällä se meille kaavakkeessa mainittuun osoitteeseen. Vaihtoehtoisesti tilauskaavakkeessa kysytyt tiedot voi lähettää sähköpostitse jollekin hallituksen jäsenelle. Tilatut kuvat voi noutaa Tuorlan observatoriolta muutaman arkipäivän kuluttua tilauksen perille saapumisesta. Postitse toimitamme kuvia, mikäli ne on ensin maksettu seuran pankkitilille (tilinumeron löydät tilauskaavakkeesta). Toistaiseksi lähetämme kuvia vain postiosoitteisiin Suomessa.
- tilauskaavake PDF-muodossa (21 kB)
- tilauskaavake JPG-muodossa (137 kB)


Seuraavassa ovat tähän mennessä tilattavissa olevat kuvat. Pyrimme täydentämään listaa mahdollisimman kattavaksi, mutta kaikkia kuvia emme pysty tarjoamaan tilattavaksi. Klikkaa miniatyyriä nähdäksesi kuvan suurempana tilauskoodeineen.
n01 n02 n03 n04
n05 n06 n07 n08
n09 n41 n42 n43
n44 n46 n47 n48
n49 n51 n52 n55
n56 n57 n58 n59
n61 n62 n68